Fantasma Games avsätter VD med omedelbar verkan – mindre än tre månader efter noteringen

Spelstudion Fantasma Games styrelse har beslutat att entlediga Björn Kjellsson som VD för bolaget. Han lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Bakgrunden till beslutet är att styrelsen vill se en mer aggressiv tillväxtplan.
Fantasma Games
Fantasma Games ska börsnoteras på First North. Vågar man teckna aktien i tro på en upprepning av tidigare kasinosuccéer som Netent, Yggdrasil och Quickspin? På bilden syns bolagets senaste spel, Elemento.
Bolagets finanschef Jacob Sachs går in som tillförordnad VD och rekryteringsprocessen för att hitta en ny permanent VD har inletts, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Fantasma Games noterades på First North så nyligen som den 23 mars i år.

”Fantasma Games verkar i en industri som präglas av stark tillväxt och stora möjligheter och vi är väl rustade för att ta en ännu starkare position på denna marknad. Jag vill å styrelsen vägnar tacka Björn Kjellsson för hans gedigna arbete i samband med börsintroduktionen”, säger ordförande Björn W Ericsson som beklagar att sejouren blev kort för Kjellsson.

Jacob Sachs har jobbat på Fantasma Games i drygt ett år. Han har en bakgrund som analytiker inom investment banking på Kaupthing, controller på Besedo Global Services och kommer senast från posten som VD och delägare på ett e-handelsföretag.