Handicares vd får lämna

Förflyttningshjälpmedelsbolaget Handicare meddelar att styrelsen och Staffan Ternström är överens om att han idag lämnar som vd och koncernchef. Det framgår av ett pressmeddelande.
Handicares vd får lämna - handicare-staffan-900
Staffan Ternström. Foto: Handicare

”Styrelsen anser att Handicare under en längre period inte presterat i linje med bolagets potential och vi har för närvarande ett underliggande resultat som inte uppfyller våra förväntningar. Som en del av vår strategiska översyn har vi genomfört ett antal framgångsrika avyttringar, och denna ledningsförändring utgör ett ytterligare steg i att säkerställa att vi når våra mål, samt i att ge Handicare förutsättningar för att leva upp till sin fulla potential”, säger Lars Marcher, styrelseordförande i Handicare.

Förändringen innebär att styrelseledamoten Johan Ek går in som tillförordnad vd och koncernchef under en övergångsperiod. Rekryteringen av en ny vd ska påbörjas under andra kvartalet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets