Instalco förvärvar norskt VS-bolag

Installationsbolaget Instalco förvärvar Manglerud Rørleggerbedrift i Oslo och breddar därmed VS-verksamheten till Norge.
Per Sjöstrand, Instalco.
Per Sjöstrand, Instalco. Foto: Instalco

Manglerud Rørleggerbedrift är specialiserade på rörläggningsarbeten till och från fastigheter. Bolaget har 14 medarbetare och omsättningen det senaste verksamhetsåret var 25 miljoner norska kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Mangleruds nischade inriktning blir ett utmärkt komplement till våra övriga VS-bolag i Instalco Norge. Manglerud kommer ofta in tidigt i projekten och vi ser har stora möjligheter till synergier inom gruppen, säger Roger Aksnes, affärsområdeschef Instalco Norge.

Det beskrivs att Manglerud redan idag samarbetar med flera Instalcobolag och bland de största kunderna finns Veidekke, Skanska, NCC, Backe och AF Gruppen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.