Invisio tar USA-order

Invisio har fått en order från den amerikanska marinkåren på kommunikations- och hörselskyddsutrustning, värd 43 miljoner kronor. Leverans sker under de kommande sex månaderna.

Det framgår av ett pressmeddelande.

“Att vinna Marinkårens program för kommunikations- och hörselskydds-utrustning är en milstolpe för Invisio som stärker vår marknadsledande position i USA ytterligare. Vi är mycket stolta och ser fram emot att stödja Amerikanska Marinkåren under de kommande åren”, kommenterar vd Lars Højgård Hansen.

Marinkåren har valt Invisios produkter “över kommande år”, uppger bolaget, som kallar den nu aviserade ordern en “första order”.

Utrustningen skyddar soldaternas hörsel samtidigt som den ökar deras situationsmedvetenhet i en mängd olika utbildnings- och stridsmiljöer, enligt bolaget.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här