Karin Hygrell-Jonsson lämnar Axfood

Karin Hygrell-Jonsson lämnar rollen som finanschef för Axfood. Tillförordnad CFO blir Anders Lexmon.

Axfoods CFO (finanschef) Karin Hygrell-Jonsson, har informerat vd och styrelsen att hon avser att lämna sitt uppdrag samtidigt som avgående vd Anders Strålman, vid stämman den 15 mars i år.

Processen för att hitta en ny CFO kommer att inledas omgående och tillförordnad CFO blir Anders Lexmon som finns på Axfood sedan många år.

 ─ Efter tio år som CFO känner jag att det är dags för mig ändra fokus från en operativ roll till en mer rådgivande. Jag sitter redan i några styrelser, men hoppas att få fler sådana möjligheter, säger Karin Hygrell-Jonsson i ett pressmeddelande.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.