Katarina Tell ny VD på Cloetta

Godistillverkaren Cloetta har utsett Katarina Tell till ny vd med tillträde senast den 1 september i år.
Katarina Tell ny VD på Cloetta - Cloetta-production-in-Dublin-Ireland-3-scaled
Foto: Cloetta

Det framgår av ett pressmeddelande.

Henri de Sauvage Nolting har sedan tidigare meddelat att han önskar lämna sin befattning som VD för bolaget. Han är kvar i rollen fram till 1 september.

Katarina Tell började på Cloetta 2018 i rollen som VD för Cloetta Sverige. En rekryteringsprocess för hennes nuvarande roll kommer att inledas inom kort.

”Jag är glad att vi, efter en noggrann och konkurrensutsatt urvalsprocess, har kunnat utse en enastående intern kandidat att leda Cloetta. Katarina har under sin tid på Cloetta levererat starka resultat och har dessutom en omfattande expertis inom våra nyckelmarknader och kunder. Vi är övertygade om att hon kommer att vara en utmärkt koncernchef och vd med kapacitet att vidareutveckla Cloetta”, säger styrelseordförande Mikael Norman.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.