Lumito presenterar studie med ’lovande’ resultat

Medicinteknikbolaget Lumito, som är verksamt inom digital patologi, har avslutat en konceptstudie på njurbiopsier med "lovande resultat".
Lumito presenterar studie med ’lovande’ resultat - Lumitos VD Mattias Lundin
Lumitos VD Mattias Lundin

”Det är glädjande att få det bekräftat hur Lumitos teknik visar lovande resultat för flera olika indikationer, vilket ger oss möjligheten att inom en snar framtid förbättra patologers arbete vid vävnadsanalys inom flera olika områden”, kommenterar VD Mattias Lundin i ett pressmeddelande.

Studien gjordes i samarbete med Kishore Gopalakrishnans forskargrupp vid University Hospitals Coventry and Warwickshire NHS Trust i Storbritannien. Gopalakrishnan kommer att presentera resultaten vid Liverpool Pathology 2023 i juni genom en posterpresentation.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets