Midsona utser Anders Dahlin till operativ Norden-chef

Midsona utökar sin koncernledning och utser Anders Dahlin till operativ Norden-chef med ansvar för de geografiska affärsområdena Sverige, Danmark, Norge och Finland. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den huvudsakliga anledningen till att man utökar koncernledningen är till följd av förvärven av Urtekram och Internatural. Anders Dahlin har varit delägare och vd för Internatural sedan 2012 och har tidigare haft ledande befattningar inom Cadbury, Storck och Unilever.

Förändringen planeras genomföras under september 2016 efter avslutad facklig förhandling.

Vidare uppger bolaget att man inlett rekrytering av en inköpschef, med anledning av de ”synergier och potential inom inköp och logistik” som bolaget ser i och med förvärvet av Internatural.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.