NCC renoverar bostäder i Köpenhamn för 440 miljoner

Byggbolaget NCC har på uppdrag av BO-VEST och Vridsløselille Andelsboligforening tecknat avtal för att renovera 303 bostäder i Blokland, Albertslund utanför Köpenhamn.
NCC renoverar bostäder i Köpenhamn för 440 miljoner - Catarina Molén-Runnäs, Head of NCC Building Nordics
Catarina Molén-Runnäs, Head of NCC Building Nordics

Ordervärdet uppgår till 440 miljoner kronor. Arbetet påbörjas under våren och förväntas vara avslutat under våren 2024, enligt ett pressmeddelande.

NCC har genomfört flera bostadsrenoveringar åt BO-VEST och vi ser fram emot ännu ett uppdrag. Bland annat har vi renoverat området Albertslund Syd som överlämnades ett halvår före plan. Det här är ett uppdrag som kräver omsorg och stor hänsyn i arbetet eftersom vår arbetsplats samtidigt är någons hem”, säger Catarina Molén-Runnäs, affärsområdeschef NCC Building Nordics.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.