Nordnet och SBAB samarbetar kring fondkunder

Internetmäklaren Nordnet och SBAB har kommit överens om att de kunder som fondsparar hos SBAB ska erbjudas att flytta till Nordnet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bakgrunden till överenskommelsen är att SBAB, som tidigare meddelats, avvecklar sitt fonderbjudande för att satsa mer fokuserat på sin kärnverksamhet – bolån och bostadsfinansiering.

Kunderna kommer efter flytten att kunna fortsätta sitt fondsparande och samtidigt ta del av Nordnets hela utbud av aktier, fonder och pension. Planen är att genomföra flytten i slutet av november och kunderna kommer att informeras om de praktiska detaljerna i oktober.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.