Nya neddragningar på Stampen

Nya erbjudanden om avgångsvederlag har gått ut på Stampen Local Media, där flaggskeppet Göteborgs-Posten ingår.

Det framgår av uppgifter till Dagens Media, vilket också bekräftas av Cecilia Krönlein som är chefredaktör på GP och redaktionellt ansvarig på Stampen Local Media.

Ett erbjudande om avgångsvederlag går nu ut till webbredaktionen, som består av 13 medarbetare. Istället ska en redaktionell digital specialistgrupp bildas, bestående av åtta personer.

Stampen Local Media siktar på att öka sina digitala intäkter från dagens 80 miljoner kronor till 150 miljoner kronor 2016.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.