Stillfront emitterar nya obligationer om 1 miljard

Gamingbolaget Stillfront har emitterar nya seniora icke-säkerställda obligationer om 1 miljard kronor.
Stillfront emitterar nya obligationer om 1 miljard - Stillfront Six Waves

De nya obligationerna har emitterats under ett totalt ramverk på 2 miljarder kronor. Obligationerna löper med en rörlig ränta om 3 månader Stibor plus 395 baspunkter. Förfall är den 14 september 2027. Tanken är att obligationerna ska handlas på Nasdaq Stockholm. Stibor 3 månader är i skrivande stund 4,05 procent, enligt Millistream.

Emissionslikviden från de nya obligationerna kommer att användas för att refinansiera de utestående obligationerna, samt för att finansiera generella bolagsändamål, heter det i ett pressmeddelande.

Vidare har företaget genomfört återköp om obligationer till ett nominellt belopp om 498,75 miljoner kronor.

”Vi är glada att ha säkrat ny skuldfinansiering till fördelaktiga villkor och samtidigt förlängt löptidsprofilen för vår kreditportfölj. Med det nya ramverket på plats har Stillfront fortsatt en flexibel finansiell plattform och en stark balansräkning”, säger Andreas Uddman, CFO för Stillfront, i en kommentar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets