Delägare i Scalata Invest säljer aktier i Storskogen för 10,7 miljoner kronor

Scalata Invest rapporteras ha sålt 1,09 miljoner B-aktier i förvärvskonglomeratet Storskogen.
Delägare i Scalata Invest säljer aktier i Storskogen för 10,7 miljoner kronor - Storskogen-start
Foto: Storskogen
Aktierna såldes till kursen 9,83 kronor per aktie, en affär på 10,7 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Närstående till Scalata Invest är Christer Hansson, som är affärsområdeschef på Storskogen och delägare i Scalata Invest.

”Två av Scalata Invests delägare har sålt aktier i Storskogen av privata skäl – och detta har rapporterats eftersom Christer Hansson är en insynsperson i Storskogen och delägare i Scalata. Christer Hansson har alltså inte fått någon likvid från försäljningen utan det är två av övriga femtontalet delägare som sålt”, säger Michael Metzler, kommunikationschef vid Storskogen, i en kommentar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets