Telenor säljer hela ägandet i C-More till Bonnier

Bonnier och Telenor har ingått avtal om att Bonnier förvärvar de 35 procent av C More som ägs av Telenor. Förändringen träder i kraft idag, 27 juni.

Det framgår av ett pressmeddelande från Bonnier.

”Genom att överta hela ägandet skapar vi nu full handlingsfrihet i arbetet med att hitta bästa möjliga struktur och inriktning för C More framöver och att hitta ett optimalt sätt att tillvarata och utveckla C Mores mycket starka rättighetsportfölj. Det blir nye vd:n Manfred Aronssons uppdrag”, säger Casten Almqvist, styrelseordförande i C More och chef för affärsområdet Broadcasting inom Bonnier.

C More Entertainment är leverantör av premium-betal-tv-tjänster i Norden. Bonnier förvärvade C More genom TV4-Gruppen 2008 och sedan 2009 har Telenor ägt 35 procent av bolaget.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.