Trelleborg bekräftar att externa parter visat intresse för affärsområdet Wheel Systems

Verkstadsbolaget Trelleborg bekräftar, givet den senaste tidens spekulationer och rykten i media, att externa parter visat intresse för att förvärva Trelleborgs affärsområde Wheel Systems. Handeln i Trelleborg återupptas 14.25 efter att ha varit handelsstoppad idag, rapporterar Finwire.
Trelleborg bekräftar att externa parter visat intresse för affärsområdet Wheel Systems - trelleborg-700_binary_6843794.jpg

Diskussioner i tidigt skede pågår med externa parter. I detta skede kommer Trelleborg inte att kommunicera ytterligare i denna fråga, enligt ett pressmeddelande. Skulle diskussionerna avancera och utvecklas till en situation där ytterligare information är relevant för marknaden, kommer detta att kommuniceras, skriver företaget.

Trelleborgs aktie handelsstoppades på Stockholmsbörsen före öppningen i morse och har varit stoppad sedan dess.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.