Välkommen till Börsplus Temadag Tillväxtbolag

Den 14 maj med start kl 13:20 är du som prenumerant på SvD Börsplus inbjuden att i Stockholm träffa ett flertal tillväxtbolag. Bolagen som presenterar är Hexatronic, TagMaster, Enzymatica, LeoVegas, Sleepo och G5 Entertainment. SvD Börsplus Peter Benson är moderator och evenemanget avslutas med mingel.

Till kategorin tillväxtbolag hör bolag som utmärks av att vinsterna ökar i snabb takt som följd av intäktstillväxt. Typiskt sett räknar vi inte hit bolag vars vinster växer huvudsakligen som en följd av cykliskt uppsving i konjunkturen.

Snarare handlar det om företag som kapitaliserar på nya användarbeteenden, har en unik eller ovanlig affärsmodell eller kanske ett extra starkt varumärke.

Tillväxtaktier är ofta dyra räknat på initiala vinster men ger ändå god avkastning så länge tillväxten består.

*****

Börsplus prenumeranter är varmt välkomna till Temadagen Tillväxtbolag måndagen den 14 maj. Nedan hittar du program och anmälan.

Program

Måndagen den 14 maj. Kl. 13:20

Plats: Grev Turegatan 30, Summit GT30 Stockholm

13,30 Välkomsthälsning av moderator Peter Benson, SvD Börsplus

13,40 Hexatronic – vd Henrik Larsson Lyon

14,10 TagMaster – vd Jonas Svensson

14,40 Enzymatica – vd Fredrik Lindberg

15,10 Paus

15,30 LeoVegas – vd Gustaf Hagman

16,00 Sleepo – vd Philip Nickolsten

16,30 G5 Entertainment – CFO Stefan Wikstrand

17,00 Mingel med dryck och tilltugg

17,30 Avslutar dagen

*****

Temadagen är ett samarbete mellan SvD Börsplus, Finwire.tv, Aktietorget och Nordnet Bank.

ANMÄLAN VIA DENNA LÄNK

Antalet platser är begränsade. Principen är först-till-kvarn. Vid frågor kontakta:

event@finwire.tv

Om SvD Börsplus Temadagar

Analystjänsten SvD Börsplus ambition är att vara Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som:

  • Bostadsdagen
  • Digitala Vinnare
  • Lönsamma Småbolag

Temadagarna finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här