Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Fredagens nya köpråd

2020-01-17 07:43
Foto: Science Photo Library/TT

Ett hjälmbolag, ett bettingbolag, och en spelbolagsunderleverantör - flera aktier får köprekommendationer under fredagen.

Berenberg Bank tar upp bevakning av Mips och inleder med rekommendationen köp och sätter riktkursen 265 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Mips aktie stängde på 206 kronor på torsdagen.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Betsson till köp från behåll. Riktkursen höjs till 55 från 54 kronor. Det framgår av en analys.

Betssons aktie stängde på 42:30 kronor på torsdagen.

Pareto Securities sänker samtidigt sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från köp. Riktkursen höjs till 310 från 285 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Net Ent till köp från behåll. Riktkursen höjs till 36 från 30 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde på 24:75 på torsdagen.

UBS har uppgraderat rekommendationen för Boliden till neutral från sälj. Riktkursen 240 kronor upprepas. Det framgår av en analys.

I november 2019 sänkte UBS rekommendationen för Boliden till sälj, från att tidigare också haft neutral.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Kesko till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 58 från 53:30 euro. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets sänker även sin rekommendation för Bilia till sälj från köp. Riktkursen höjs till 98 från 92 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities sänker sin rekommendation för UPM-Kymmene till behåll från köp. Riktkursen sänks till 29 från 33 euro. Det framgår av Bloomberg.

UPM-Kymmenes aktie stängde på 28:62 euro på torsdagen.

SEB Equities sänker sin även rekommendation för MTG till behåll från köp. Riktkursen höjs till 126 från 115 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Kungsleden till behåll från köp. Riktkursen sätts till 101 kronor. Det framgår av Bloomberg News.

Aktien stängde på 101:50 kronor på torsdagen.

Société Générale höjer sin rekommendation för Sandvik till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 200 från 140 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Aktien stängde på 186 kronor på torsdagen.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Lifco till behåll från köp. Riktkursen höjs till 614 från 546 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux sänker även sin rekommendation för SCA till minska från behåll. Riktkursen sänks till 92 från 103 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

SCA handlas kring drygt 92 kronor på fredagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för JM till behåll från köp. Det skriver Bloomberg News.

Carnegie sänker sin rekommendation för Holmen till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 220 från 235 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom