Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

SEB höjer Invisios riktkurs med 60 procent

2020-01-17 14:52

Bolagets starka orderingång i fjärde kvartalet har övertygat banken om den långsiktiga potentialen, enligt en analys daterad den 16 januari.

SEB höjer riktkursen för kommunikationsteknikbolaget Invisio med 60 procent till 160 kronor (100). Rekommendationen köp upprepas.

SEB ser stora framtidsmöjligheter för Invisio efter att dess produkter fått genomslag med amerikanska armén 2013. För närvarande har bolaget nio procent av den adresserbara marknaden men bedömer att siffran kan stiga till 27 procent vid 2030.


SEB ser även möjligheter för Invisio på andra marknader så som poliskåren. Där är penetrationen idag en procent men kan landa på 16 procent vid 2030.

Invisio-aktien stiger 7,5 procent på fredagen. Den är upp drygt 40 procent sedan årsskiftet och har de senaste dagarna fått hjälp av att fastighetsmiljardären Erik Selin klivit in som ny ägare.

Läs mer: Erik Selin köper storpost i Invisio

Affärsvärlden Finwire

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom