Play hos Plejd

Affärsvärldens reporter Helene Rothstein har begett sig hem till Plejds VD Babak Esfahani i Göteborg. Detta för att spana in hur han själv använder Plejds så kallade smarta belysning som kan styras med mobilen i sitt vardagsrum, sovrum och kök.
Podden Affärsvärlden

Plejd grundades 2009 och är noterade på Spotlight Stock Market sedan april 2016. De började först att utveckla smarta produkter på lyxbåtar, yachter, men har sedan riktat in sig på belysning för hemmet. De har också jobbat sig in i marknaden via elektriker som tycks gilla att arbeta med produkterna. Men hur viktig är ljussättning i andra länder? Och vad har de för planer framåt? Och kommer de att bli mer inriktade på konsumenter snarare än elektriker i framtiden? Det är några frågor som Babak Esfahani svarar på. Eftersom det varit en börsraket på börsen har det också kommit sånger som anspelar på den stigande aktiekursen och jodå, även han har hört sången Ingen hejd på Plejd!

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.