Se alla rekommendationer

Kepler upprepar köprekommendation med riktkurs 120 kronor för Boozt

Kepler Cheuvreux upprepar sin köprekommendation och sätter riktkursen 120 kronor för Boozt i kölvattnet av att e-handelsbolaget upprepat sin guidning för helåret. Det framgår av en färsk analys.

Booz spår nu att nettoomsättningen ökar mellan 13-15 procent i år (11-15) och att det justerade rörelseresultatet kommer in i intervallet 370-390 miljoner kronor.

“Utsikterna för justerat rörelseresultat motsvarar en tillväxt på 30-37 procent mätt i årstakt, vilket vi ser som starkt i det nuvarande ekonomiska läget”, skriver Kepler.

Analyshuset noterar dock att aktien har gått starkt de senaste veckorna, och att bolagets stärkta momentum redan till viss del speglas i den nuvarande aktiekursen.

Aktien bytte senast händer för 119,70 kronor. Den senaste månaden har aktien klättrat 54 procent.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.