Här är alla filmer från SvD Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag #2

Den 20 november ägde SvD Börsplus temadag Lönsamma Småbolag rum. Prenumeranter på SvD Börsplus var inbjudna att närvara på plats, men det gick även att följa via webben. Nedan har vi samlat analyser på aktierna och presentationerna från bolagen. De fem bolagen var: Moberg Pharma, ZetaDisplay, Ecoclime, Rottneros och Novus Group som alla tillhör investeringsteamat ”Lönsamma småbolag”. Dagen avslutades med en småbolagspanel bestående av Johan Thorén, Carl Armfelt och Peter Benson.

Videon ovan visar livesändningen i sin helhet. Nedan finnes presentationerna uppdelade för respektive bolag.

Analyser och Bolagspresentationer:

Moberg Pharma – cfo Anna Ljung

Läs Börsplus analys av Moberg Pharma här.

Ecoclime – vd Lennart Olofsson

Läs Börsplus analys av Ecoclime här.

Novus Group – vd Torbjörn Sjöström

Läs Börsplus analys av Novus Group här.

Zetadisplay – vd Leif Liljebrunn

Läs Börsplus analys av ZetaDisplay här.

Rottneros – vd Lennart Eberleh

Läs Börsplus analys av Rottneros här.

Småbolagspanelen med Johan Thorén, Carl Armfelt och Börsplus moderator Peter Benson.

Om SvD Börsplus Temadagar

Analystjänsten SvD Börsplus lanserades i april 2016 med målet att bli Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som Bostadsdagen och nu Digitala Vinnare. Detta finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Digitala Vinnare. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.