Välkommen till Börsplus Temadag Digitala Vinnare

Den 4 september med start kl 13:00 är du som prenumerant på SvD Börsplus inbjuden att i Stockholm träffa åtta bolag vi klassar som digitala vinnare. Dessa är Zalaris, 24SevenOffice, IAR Systems, TagMaster, MRG, TargetEveryone, Binero Group och Global Gaming. SvD Börsplus Peter Benson är moderator och evenemanget avslutas med mingel.

Återigen är det dags för SvD Börsplus och Finwire.tv att anordna temadagen Digitala Vinnare. Bolagen som presenterar är spridda över en rad branscher men där den gemensamma nämnaren är digitalisering och webben som drivande tillväxtfaktor.

*****

Börsplus prenumeranter är varmt välkomna till Temadagen Digitala Vinnare tisdagen den 4 september. Nedan hittar du program och anmälan.

Program

Tisdagen den 4 september. Kl. 13:00

Plats: Grev Turegatan 30, Summit GT30 Stockholm

13,05 Välkomsthälsning av moderator Peter Benson, SvD Börsplus

13,10 Zalaris, vd Hans-Petter Mellerud

13,40 24SevenOffice, vd Ståle Risa

14,10 I.A.R Systems, vd Stefan Skarin

14,40 TagMaster, vd Jonas Svensson

15,10 Kaffepaus

15,30 Binero Group, vd Göran Gylesjö

16,00 TargetEveryone, vd Björn Forslund

16,30 Mr Green, vd Per Norman

17,00 Global Gaming, vd Joacim Möller

17,30 Mingel med dryck och tilltugg

18,00 Avslutar dagen

*****

Temadagen är ett samarbete mellan SvD Börsplus, Finwire.tv, Spolight Stock Market och Nordnet Bank.

ANMÄLAN VIA DENNA LÄNK

Antalet platser är begränsade. Principen är först-till-kvarn. Vid frågor kontakta:

event@finwire.tv

Om SvD Börsplus Temadagar

Analystjänsten SvD Börsplus ambition är att vara Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som:

  • Bostadsdagen
  • Digitala Vinnare
  • Lönsamma Småbolag
  • Tillväxtbolag

Temadagarna finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Digitala Vinnare. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.