Anders Sundström föreslås till Skistars styrelse

Skistars valberedning föreslår tre nya styrelseledamöter i samband med årsstämman; Lars-Göran Dahl, Gunilla Rudebjer och Anders Sundström.

Det framgår av kallelsen till stämman som hålls 14 december.

Vidare föreslås omval av Eivor Andersson (ordförande), Lena Apler, Sara Karlsson och Fredrik Paulsson.

Lars-Göran Dahl är affärsutvecklingschef på Diös.

Gunilla Rudebjer har tidigare varit finanschef på bland annat Scandic Hotels, Cision, Parks & Resorts Scandinavia, TUI Nordic. Hon är styrelseledamot i Ambea, NCAB, Optigroup och Oriflame.

Anders Sundström är före detta styrelseordförande i Swedbank och KF och har varit vd för Folksam samt haft flera politiska uppdrag. Han är styrelseordförande i Kaunis, NMI Group, Hedlunda Industri, Swedegas och Ekhaga Utveckling samt styrelseledamot i SCA.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.