Azelio rekryterar CFO från Isofol Medical

Solenergibolaget Azelio har utsett Gustaf Albèrt till ny CFO, enligt ett pressmeddelande.
Azelio rekryterar CFO från Isofol Medical - azelio 1200
Foto: Azelio

Gustaf Albèrt var tidigare CFO och vice VD för Isofol Medical AB, som nyligen ansökte om likvidering och avnotering, efter en misslyckad studie som fick aktien att kollapsa.

Gustaf Albèrt tillträder sin tjänst i april och Eva Ramström, som varit tillförordnad CFO sedan i juni 2022 , återgår till sin roll som finanschef.

”Jag är väldigt glad att kunna hälsa Gustaf Albèrt välkommen till Azelio. Han har en kombination av erfarenheter och personliga egenskaper som jag är övertygad om att Azelio kommer ha stor nytta av framöver. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till Eva Ramström för
mycket goda insatser som tillförordnad CFO under en händelserik period. Gustaf och Eva kommer att jobba nära varandra i sina respektive roller som CFO och finanschef, så Azelio kommer att ha ett mycket starkt team som hanterar finanserna”, skriver VD Jonas Wallmander, i ett pressmedelande.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.