Boozt-grundare säljer aktier för miljoner

Allan Junge-Jensen, som varit med att grunda Boozt och som är avgående finanschef i bolaget, har den 27 augusti sålt 40.000 aktier för totalt cirka 2,5 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

Med en sammanställning från ägardatatjänsten Holdings som utgångspunkt äger Allan Junge-Jensen 241.160 aktier efter avyttringen. Han har enligt samma sammanställning inte sålt aktier Boozt sedan bolaget noterades sommaren 2017.

Tidigare i augusti meddelade Boozt att Allan Junge-Jensen bestämt sig för lämna bolaget i slutet av januari 2020 för en fortsatt karriär utanför Boozt.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här