Börsplus ser köpläge i Nilörn

Etikettbolaget Nilörn har "ett par svajiga kvartal" bakom sig och aktien har backat till den lägsta kursen på knappt tre år. Om inte problemen är så allvarliga som nedgången skvallrar om är det köpläge i aktien.

Det menar analystjänsten Börsplus som står fast vid sitt köpråd för aktien.

“Vi har haft köpråd på aktien sedan hösten 2017. Det har varit fel. Kanske är vi dåraktiga som håller fast vid vår syn trots att tendenserna på marknaden oroar. Men till kurser under 60 kronor är aktien billig och direktavkastningen nära 7 procent borde ge ett visst stöd”, skriver Börsplus om Nilörn vars utveckling hämmas av en pressad detaljhandelssektor.

“Det lär vara fortsatt skakigt i Nilörngruppen men om inte bolaget spårar ur totalt är detta ett köpläge”, hävdar Börsplus i analysen.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här