Carnegie: Denna aktie ska upp idag

Carnegie bedömer att forskningsbolaget Oncopeptides aktie ska handlas upp på måndagen efter data från ASH-kongressen trots en viss försening i den planerade inlämningen av registreringsansökan till FDA för melflufen både som monoterapi och kombinationsbehandling.

Det skriver Carnegie i en kommentar i helgen.

Den samlade data som presenterats av Oncopeptides vid blodkongressen ASH under helgen från både Horizon- och Anchor-studien bekräftar en mycket konkurrenskraftig effektivitet för läkemedelskandidaten melflufen både som monoterapi och som kombinationsbehandling, enligt investmentbanken.

Carnegie har en köprekommendation på Oncopeptides sedan tidigare.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här