CDONs VD Kristoffer Väliharju säger upp sin anställning

E-handelsbolaget CDONs VD Kristoffer Väliharju har meddelat styrelsen sin uppsägning som vd. Han kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under en övergångsperiod. Arbetet med att utse en efterträdare till honom har påbörjats. Det framgår av ett pressmeddelande.
CDON
Foto: CDON
Kristoffer Väliharju började på Cdon i juni 2017 som operativ chef. Han utsågs till vd i september 2018.

“Kristoffer har framgångsrikt lett transformationen av Cdon till Nordens ledande digitala marknadsplats och vi ser fram emot att fortsätta arbetet med detta. Jag vill tacka Kristoffer för hans arbete i bolaget och önskar honom lycka till i hans framtida engagemang”, säger Josephine Salenstedt, styrelseordförande i Cdon.

“Mitt uppdrag att vända Cdon till lönsamhet och transformera verksamheten från ett traditionellt e-handelsbolag till en marknadsplats samt ta bolaget till börsen har nu genomförts. Cdon har goda förutsättningar att ta sig till nästa nivå och har en spännande resa framför sig”, säger Kristoffer Väliharju.
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.