Coor till börsen innan sommaren

Styrelseproffset Anders Narvinger är nära att notera ett nytt bolag på Stockholmsbörsen, erfar Dagens Industri i måndagens utgåva.

Han är ordförande för serviceleverantören Coor Service Management som siktar på en börsnotering innan sommaren.

UBS uppges ha huvudansvaret för att börsnotera Coor. Bokslutet för 2014 är ännu inte klart, men 2013 omsatte bolaget 7,7 miljarder kronor med en ebita-marginal på 2,8 procent. Enligt tidningens källor är ambitionen att bolaget ska värderas till 10 gånger prognosen för årets ebita-resultat. Det är i nivå med danska ISS värdering.

Ett annat bolag som kan vara på väg till börsen före sommaren, enligt tidningens källor, är designbutikskedjan Royal Design.

Sjukvårdskoncernen Capio uppges dock vara längre från börsen. Den politiska osäkerheten har gjort att ägarna tvingats skjuta fram börsplanerna, erfar DI.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.