Corem kontrollerar 95,0% av aktierna i Klövern – förlänger accepttid i bud

Fastighetsbolaget Corem kontrollerar aktier motsvarande 95,0% av kapitalet och 94,5% av rösterna i branschkollegan Klövern. Det framgår av ett pressmeddelande.
Corems VD Eva Landén.
Corems VD Eva Landén. Foto: Corem
Corem lade den 29 mars ett offentligt uppköpserbjudande på samtliga aktier i Klövern. Corem meddelade den 15 juni att wrbjudandet förklarades ovillkorat samt att acceptperioden förlängdes. Den förlängda acceptperioden för erbjudandet löpte ut den 23 juni.

Corem förlänger acceptperioden för erbjudandet till den 18 augusti för att kvarvarande aktieägare ska ges möjlighet att acceptera erbjudandet. Corem avser att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier i Klövern.

Vidare avser Corem begära att Klövern ansöker om att avnotering av bolagets aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i Klöverns aktier på Nasdaq Stockholm kommer offentliggöras av Klövern efter att det fastställts av Nasdaq Stockholm.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets