Dystert och muntert i rapportfloden

Få koll på fredagens rapportflöde här.

Vitvarujätten Electrolux prishöjningar har kompenserat för höjda tariffer sades det i rapporten som trillade in fredag morgon.

Fastighetsjätten Balder kom med sin rapport om högre förvaltningsresultat och samtidigt kommenterade Affärsvärldens Johan Eklund om Sernekes utmaningar under rubriken ”När allt hänger på tornet”. Ett annat fastighetsbolag som har rapporterat är Hembla som redovisar högre hyresintäkter och Magnolia Bostad visar bättre resultat jämfört med motsvarande period i fjol

Summan av lasterna är konstant sägs det. Well, inte om man ser på Cloetta som rapporterar i linje med förväntningarna eller Swedish match som krossar förväntningarna

Dyster prognos från gruvbolaget Epiroc som visar på minskad oderingång men statliga LKAB talar om rekordproduktion och avknoppade Essity rapporterar över förväntan.

Vad gäller kommunikation rapporterar Doro att de växer på tjänstesidan men svagare är det på produktsidan och för dem som vill träffas irl istället kan meddelas att CTT Systems förblir lönsamma, om än i liten skala.

Såhär såg förväntningarna ut inför fredagens rapporter och dessa var gårdagens rapportvinnare och förlorare.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets