Fortsatt flaggfritt i Logistris företrädesemission

Fastighetsbolaget Logistri har släppt prospekt för sin företrädesemission av aktier. Emissionsguiden hissar fortsatt inga flaggor för emissionen.
Fortsatt flaggfritt i Logistris företrädesemission - Logistri Örebro
Logistri genomför en företrädesemission av aktier som kan tillföra bolaget 196 Mkr. Emissionsguiden har läst prospektet och hissar inga flaggor.

Emissionsguiden har tidigare skrivit om Logistris företrädesemission av aktier som kan tillföra bolaget 196 Mkr före emissionskostnader.

Då hissades inga flaggor för emissionen och i stället lyftes det fram en rad positiva aspekter med transaktionen, som dess offensiva karaktär, låga emissionskostnader och en stark uppslutning av befintliga ägare som valt att teckna i emissionen.

Bolagets har nu släppt sitt prospekt och Emissionsguiden avstår även denna gång från att hissa någon flagga.

Förra veckan publicerade Afv en ny analys av Logistri. Den kan läsas här.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.