Intellegos styrelse: ”Ordern är riktig”

Efter en granskning i Dagens industri har Intellegos tillträdande styrelse genomlyst ordern från Radical Clean Solutions International.
Intellegos styrelse: ”Ordern är riktig” - Claes-Lindahl-pa-Aktieportfoljen-Live-980×551
Claes Lindahl, VD och grundare Intellego.

Teknikbolaget Intellegos aktie rasade 50% förra veckan efter att Di granskat information om en order på 60 miljoner kronor.

Ordern skulle komma från Radical Clean Solutions, vilka uppgav att man inte kände till Intellego. Claes Lindahl, vd och grundare, sa till Di att ordern kom från det amerikanska bolagets europeiska team, Radical Clean Solutions International.

”Genomlysningen visar att det inte råder några tvivel om att ordern är riktig och att planerade leveranser samt tillhörande betalningar kommer genomföras. Ordern skall levereras under en treårsperiod med mindre volymer till en början, vilka sedan stegras löpande. Leveranser och betalningar har börjat ske och sker enligt plan”, uppger styrelsen i en kommentar.

Intellego uppger vidare att man kommer att öka tydligheten i sin kommunikation framöver.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets