MGM Resorts har erhållit 96% acceptans för förvärvet av Leovegas

Kasinooperatören MGM Resorts har erhållit acceptans för sitt förvärv av Leovegas från 96% av aktieägarna, enligt ett pressmeddelande.
MGM Resorts har erhållit 96% acceptans för förvärvet av Leovegas - Leovegas.
”Slutförandet av den här transaktionen är en viktig milstolpe för MGM Resorts, eftersom vi fortsätter att följa vår strategi att öka vår närvaro inom onlinespel över hela världen”, säger MGM Resorts vd Bill Hornbuckle.

”Vi ser fram emot att välkomna Leovegas-teamet och är glada att börja arbeta med dem för att växa vår globala digitala spelverksamhet och maximera den fulla potentialen i vår omnikanalstrategi”, fortsätter han.

Budet var värt 61 kronor per aktie.

I ett eget pressmeddelande meddelar Leovegas styrelse att man valt att ansöka om avnotering från börsen på grund av att MGM Resorts nu äger mer än 90% av aktierna i bolaget. Man har även beslutat om att kalla till en extra bolagsstämma den 27 september.

”Mot bakgrund av det ovanstående, och i enlighet med önskemål från MGM, har styrelsen för Leovegas beslutat att ansöka om avnotering av bolagets aktier från Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i Leovegas aktier på Nasdaq Stockholm kommer att meddelas så snart Leovegas erhållit besked därom från Nasdaq Stockholm”, skriver bolaget.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från VECKANS FÖRETAG
Annons från Invesco
Annons från Carnegie Fonder