Nordeas chefsaktiestrateg går till Alfred Berg

Alfred Berg rekryterar Jonas Olavi som nordiskt allokeringsansvarig.

Olavi kommer att leda det nordiska teamet och vidareutveckla den satsning som Alfred Berg gör mot mindre och medelstora institutioner.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Närmast kommer Jonas Olavi från en tjänst som Chief Equity Strategist på Nordea Bank där han lett gruppen av aktiestrateger inom wealth management.


Hänt något som Silly borde skriva om?


Mejla till: silly@affarsvarlden.se

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.