Nytt bolag mot börsen

New Equity Ventures dotterbolag Acrinova har inlett en listningsprocess. Målet är att lista bolaget under första kvartalet 2015. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det första steget i processen var att New Equity Ventures på den extra bolagsstämman den 15 januari beslutade att dela ut delar av sitt innehav i Acrinova till bolagets aktieägare.

Vidare har New Equity Ventures beslutat att kvitta sin fordran på 5,95 miljoner kronor till nya aktier i Acrinova. Syftet är att minska Acrinovas skuldsättning samt underlätta för den riktade kontantemission ledningen i Acrinova beslutat att genomföra. New Equity Venture har därefter 541.000 aktier i Acrinova.

Sista dag för handel i New Equity Ventures aktie med rätt till aktier i Acrinova är den 22 januari. 52 aktier i New Equity ger rätt till en aktie i Acrinova.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.