Pricers VD Helena Holmgren avgår

Prismärkningsbolaget Pricer meddelar att Helena Holmgren har beslutat att avgå som VD och styrelsen påbörjar omedelbart rekryteringen av en ny VD.
Pricers VD Helena Holmgren avgår - Pricer
Pricer är en världsledande leverantör av elektroniska hylletiketter. Bolaget har sålt mer än 200 miljoner etiketter till mer än 17 000 butiker i över 60 länder. Foto: Strongpoint.
Fram till att en ny VD är på plats kommer Magnus Midgard, nuvarande Group Finance Director, att vara tillförordnad VD och Knut Faremo kommer att vara arbetande styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Jag vill tacka Helena för hennes bidrag till Pricer som idag är en ledande global aktör inom digitala butikslösningar. Under Helenas ledning har Pricer gjort en omfattande transformation, från renodlad hårdvaruleverantör till ett ledande techbolag inom smart retail. Styrelsen och jag beklagar att Helena har valt att säga upp sig, men vi respekterar hennes beslut”, säger Knut Faremo, styrelseordförande för Pricer.

Helena Holmgren har varit VD för Pricer i nästan fem år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets