Rutger Arnhult kommer tillbaka som VD för Corem

Fastighetsbolaget Corem Propertys styrelse har utsett Rutger Arnhult till vd med tillträde den 16 juni, framgår det av ett pressmeddelande.
Rutger Arnhult
Rutger Arnhult. Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

Rutger Arnhult kommer ta över ansvaret från Eva Landén som istället blir vice VD.

”Jag har ett långsiktigt åtagande till Corem och ser fram emot att tillträda i vd-rollen och förstärka bolagets position som en ledande aktör inom kommersiella fastigheter. Mitt fulla fokus kommer vara att säkerställa att Corem är väl positionerat för att fortsätta hantera utmanande marknadsförhållanden och tillvarata möjligheter i takt med att marknadsförutsättningarna förbättras”, säger Rutger Arnhult i en kommentar.

Arnhult har tidigare varit vd för Corem. Nyligen var han vd för Castellum, men lämnade bolaget samt dess styrelse i slutet av förra året. Arnhult är för tillfället medlem av Corems styrelse, en plats han tänker stanna kvar på.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.