Rykte: Yahoo vill köpa Foursquare

Sökmotorjätten Yahoo skall föra samtal om att köpa upp Foursquare, en New York startup som ligger bakom den populära sociala sökappen Swarm. Det skriver Techcrunch och hänvisar till källor.

Enligt sajtens källor skall värderingen ligga runt 900 miljoner dollar. En källa uppger att affären är klar men att detaljerna fortfarande måste redas ut. Samtidigt uppger källor inne på Yahoo att man inte hört något alls om en stundande affär.

Ingen av de inblandade har valt att kommentera uppgifterna.

Foursquare tog in 162 miljoner dollar i samband med en finansieringsrunda som ägde rum i februari och som stöttades av Microsoft. Den finansieringsrundan värderade bolaget till över 600 miljoner dollar.

Yahoo förnekar däremot att bolaget skulle befinna sig i samtal om att förvärva Foursquare. Det rapporterar CNBC via Twitter.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.