SBAB lägger allt krut på bolånen

SBAB:s styrelse har antagit en ny strategi för att fokusera och satsa på kärnverksamheten bolån och bostadsfinansiering. De tidigare annonserade planerna att bredda produktutbudet läggs åt sidan.

Det framgår av ett pressmeddelande.

”Bolånemarknaden präglas av allt hårdare konkurrens och det är en utmaning för nischaktörer som SBAB att vinna marknadsandelar. Samtidigt har regelkraven för bankprodukter ökat. Mot bakgrund av detta har en strategiöversyn genomförts som pekar på potentialen i SBAB:s bolåneaffär givet genomförande av effektiviseringar och ökat fokus på bolåneerbjudandet, kundkommunikation och försäljning”, skriver bolaget i pressmeddelandet.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.