Smart Energys vd: Förändringarna var nödvändiga

Under onsdagen meddelade NGM Nordic MTF att Smart Energy har placerats på observationslistan till följd av de många turer och händelser som skett i bolaget under de senaste månaderna.

Smart Energys vd Jesper Starander uppger på torsdagskvällen att dessa förändringar har varit nödvändiga för att skapa större möjligheter för bolaget.

“Bolaget har tagit till sig NGM:s synpunkter enligt deras pressmeddelande daterat 7/8 – 2019 och respekterar att handelsplatsen har fattat beslut om att placera bolaget på observationslista då det på kort tid genomförts ett större antal förändringar i bolaget. Bolaget har emellertid varit tvunget att genomföra dessa förändringar för att kunna bygga en starkare koncern framåt och därmed skapa större möjligheter och förutsättningar att ge en högre avkastning till bolagets aktieägare”, sade Starander.

“Dessa frekventa förändringar på kort sikt kan vara svåra att tolka, men styrelsen och ledningen arbetar aktivt att skapa positiv utveckling i ett längre perspektiv för bolagets investerare och intressenter”, fortsatte han.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här