Sven Hagströmer tankar aktier i Avanza

Sven Hagströmer har den 24 januari genom sitt bolag Biovestor köpt 40 000 aktier i nätmäklaren Avanza Bank där han är styrelseordförande och storägare.
Creades bolagets ordförande och grundare Sven Hagströmer.
Creades ordförande och grundare Sven Hagströmer. Foto: Fredrik Sandberg / TT k
Aktierna köptes till en kurs på 284,01 kronor per aktie, en affär på 11,4 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.
Även Sven Hagströmers investmentbolag Creades har den 24 januari köpt 102 000 aktier i nätmäklaren Avanza Bank där bolaget är storägare. Aktierna köptes till kursen 282,40 kronor per aktie, en affär på 28,8 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm.
Slutligen har Jonas Hagströmer den 24 januari sålt 15 000 aktier i nätmäklaren Avanza Bank där han är styrelseledamot. Aktierna såldes till kursen 283,07 kronor per aktie, en affär på 4,2 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm.
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.