Tradedoublers vinst stiger

Tradedoubler, som är verksamt inom prestationsbaserad digital marknadsföring, redovisar ett ebitda-resultat på 13 miljoner kronor för det första kvartalet (8).

Omsättningen var 306 miljoner kronor (288).

”Tradedoublers resultat under första kvartalet 2019 är enligt våra förväntningar och visar på fortsatt positiv utveckling i vår verksamhet”, skriver Matthias Stadelmeyer i vd-ordet och pekar på att trenden med en förbättrad omsättningstillväxt höll i sig för femte raka kvartalet.

Bolaget redovisar ett rörelseresultat om 4 miljoner kronor för kvartalet (2) och ett nettoresultat om -2 miljoner kronor (-4) eller -0:05 kronor per aktie (-0:08).OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.