Transfer Group backar i premiärhandeln på Nordic SME

Transfer Group började i dag den 30 augusti att handlas på Nordic SME. Aktien handlas med kortnamnet TRNSF. Aktien backar knappt 17% i premiärhandeln.
Transfer Group backar i premiärhandeln på Nordic SME - aktier-zoom-700_binary_6955147.jpg
Transfer Group är en säkerhetskoncern som erbjuder tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen. Verksamheten drivs idag genom två dotterbolag, Amigo Alarm Sweden som är ett teknikföretag med egenutveckling av mobila säkerhetstekniska produkter samt Commuter Security Group som är ett bevakningsföretag inom både privat och offentlig sektor.

Investeringsbolaget Dividend Sweden har delat ut aktier i Transfer Group till sina aktieägare.
Transfer Group genomförde i juni en nyemission där teckningskursen var 1,20 kronor per aktie.

Aktien har hittills i dag handlats till 1,10 kronor som högst betalt och 0,912 kronor som lägst betalt. Klockan 09.40 var senast betalt 1,00 krona per aktie, vilket är en nedgång på 16,7% jämfört med teckningskursen på 1,20 kronor. Aktier för 6,1 miljoner kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 117,37 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 117 miljoner kronor räknat på senast betalt.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets