Vinge hjälper NAXS med listbyte

Vinge hjälper NAXS i samband med listbyte till NASDAQ

NAXS Nordic Access Buyout Fund AB (publ) startade sin verksamhet 2007 och är ett bolag som investerar i buyout-fonder med ett nordiskt fokus. Syftet är att göra den nordiska riskkapitalmarknaden tillgänglig för en bredare krets av investerare som även erbjuds likviditet genom NAXS marknadsintroducerade aktie. Aktien är listad på NASDAQ OMX First North sedan maj 2007 och NASDAQ OMX Stockholms bolagskommitté har nu godkänt att NAXS aktie tas upp till handel på NASDAQ OMX Stockholm.

Första dag för handel med NAXS aktie på NASDAQ OMX Stockholm är planerad till måndagen den 7 juni 2010 och sista dag för handel på NASDAQ OMX First North beräknas till fredagen den 4 juni 2010.

Vinges team har primärt bestått av Göran Nyström, Jesper Schönbeck och Emil Hedberg.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Alligator Bioscience