Wework varnar för konkursrisk

Kontorsuthyraren Wework faller i förhandeln efter att bolaget uttryckt tvivel om sin förmåga att fortsätta verksamheten.
Wework
Bild: TT Nyhetsbyrån

Aktien är just nu ned runt 14%.

Wework var en gång i tiden en av världens mest värdefulla startups med ett värde på som mest 47 miljarder dollar. Sedan dess har det gått rakt utför och företaget rapporterar nu ännu en kvartalsförlust.

Wework uppger i samma veva att det kan behöva överväga strategiska alternativ, inklusive ta in nytt kapital eller i värsta fall ansöka om konkursskydd.

”Bolagets förmåga att fortsätta driften är beroende av ett framgångsrikt genomförande av ledningens plan för att förbättra likviditeten och lönsamheten under de kommande 12 månaderna”, skriver Wework.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets