Zalandos nya giv – leverans samma dag

Tyska e-handelsjätten Zalando, där Kinnevik är storägare, kommer att inleda tester där kunder erbjuds leverans samma dag som beställningen läggs, skriver tyska TextilWirtschaft.

Till en början kommer tjänsten endast att finnas i Köln och Berlin och bara vara tillgänglig för utvalda kunder.

Givet att beställningen är lagd innan fyra på eftermiddagen kommer varan att levereras under kvällen. Initialt kommer leveransen att utföras av Zalandos egna personal.

Någon tidsgräns för hur länge testet kommer att löpa har inte satts, istället kommer man lyssna på sina kunder och utveckla det om det visar sig uppskattat.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.