SAS drar ner inrikesflyget ytterligare

SAS kommer från och med måndagen den 6 april endast trafikera fyra destinationer i Sverige, med bara ett flygplan.
SAS drar ner inrikesflyget ytterligare - sas-gustafson-2-700_binary_6980932.jpg
SAS vd Rickard Gustafson.

Detta då flygbolaget tvingas till att ytterligare minska flygkapaciteten med anledning av minskad efterfrågan och nya rekommendationer från myndigheter.

Det framgår av ett pressmeddelande.

SAS kommer genomföra inrikesflygningarna med ett flygplan av modell A320neo som flyger Arlanda till Umeå, Kiruna, Luleå och Visby. All övrig inrikestrafik upphör.

”SAS ambition är att så snart det är möjligt starta flygningarna igen och fortsätta erbjuda möjligheter att resa inom Sverige och till övriga världen”, heter det.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets