Savills IM rekryterar Johan Bark för att driva tillväxten i Norden

Savills Investment Management rekryterar Johan Bark som ny Head of Client Capital i Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.
Foto: Chris Liverani/Unsplash
Johan Bark har över 15 års erfarenhet i branschen och rekryteras senast från fondjätten Blackrock där han spenderat 11 år i ett antal olika roller. Dessförinnan arbetade Bark hos Swedbank i fem år.

Framöver ska Johan Bark tillsammans med Savills IM fortsätta expandera bolagets närvaro på den nordiska marknaden och bygga vidare på dess existerande plattform i regionen.

”Jag är väldigt glad över att ansluta till en så snabbt växande, dynamisk organisation med en stark meritlista och starkt rykte i Norden. Tillsammans med mina nya kollegor och ett stort team av professionella investerare på plats lokalt ser jag fram emot att vidareutveckla vårt erbjudande i regionen och fortsätta att tillgodose våra investerares behov på ett effektivt sätt”, kommenterar Johan Bark.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Här hittar du Afv Karriär