”Socker i vinet gör underverk”

Årets kvinnliga sommelier, Emma Ziemann, föredrar när det enkla blir komplext.

Till vardags arbetar Emma Ziemann som hovmästare och sommelier på stjärnkrogen Thörnströms Kök i centrala Göteborg. Restaurangen ­öppnade den 30 april 1997 och blev 14 år senare en av sju restauranger i Göteborg som förärades en stjärna i Guide Michelin.

Som sommelier ansvarar hon inte bara för restaurangens vin, utan även för öl och sprit.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här

Annons från Invesco
Annons från Trapets